معرفی بندر سیراف
سیراف در استان بوشهر و در 250 کیلومتری شرق بوشهر واقع گردیده و بیش از چهار قرن بزرگترین، ثروتمندترین و آبادترین بندر ایران بوده است.
این شهر بین کوه و دریا قرار گرفته و شیب کوه تا درون دریا امتداد یافته ؛ شرایط جغرافیایی آن جهت پهلو گرفتن کشتی های بزرگ در گذشته مهیا و مردمان آن غالبا بازرگان و دریانورد و با آسیا، آفریقا و بین النهرین ارتباط داشته اند.
بجا ماندن 160 حلقه چاه، 40 آب انبار، 8 سد، 7400 حوضچه استحصال آب باران و کیلومترها کانال هدایت و تزریق آب به درون زمین نشان از مدیریت هوشمندانه آب در گذشته کم آب و پرجمعیت این شهر بوده است.
بیرون آوردن پایه های ستون ساختمان های بزرگ از زیر خاک طی پنجاه سال گذشته، کشف سکه های دوران ساسانی و بعد از آن، ابزارآلات و هزاران اثر باستانی همچنین متون تاریخ نگاران ایرانی آن زمان بازگوکننده عظمت این بندر تاریخی بوده اما. …
اما سیراف تراژدی تقریبا مشابه پمپه ایتالیا داشته، در قرن چهارم هجری زلزله مهیبی که پس لرزه های متعددی هم بدنبال داشته موجب ویرانی و به زیر آب و خاک رفتن این بندر پررونق گردیده.
این بندر که به آن بندرطاهری هم میگویند بین کنگان و عسلویه قرار دارد.
عکس فوق پایههای ساختمان کلیسایی در سیراف بوده که پس از اسلام به مسجد تبدیل و در سال 1967 توسط باستان شناسان اروپایی و پس از ده متر خاکبرداری کشف میگردد.
زمان عکس : شهریور 94
مکان : بندر سیراف بوشهر
کلام اخر،ایران زیباست فقط کافیه اخل سفر باشی
با بامگردی زیبایی هارا بشناسید
برای دیدن مکان های دیدنی ایران و جهان مارا دنبال کنید
معرفی بندر سیراف