Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/bamgardi/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
معرفی غار پراو - بامگردی

معرفی غار پراو

معرفی غار پراو

جاذبه های گردشگری سرزمینم اریا:
غار پراو کرمانشاه
غار پراو چگونه کشف شد؟

حدود ۴۶ سال از زمان کشف این غار می گذرد، اولین بار در سال ۱۳۵۰ بود که یک گروه غارنورد انگلیسی به عمق ۷۵۰ متری این غار رفتند و آن را کشف کردند.  یک سال بعد طمع دست یافتن به رکورد جهانی باعث شد که دوباره یک تیم غارنورد انگلیسی راهی این غار شوند تا پیشروی بیشتری را در اعماق این غار به ثبت برسانند.

این گروه ۱۶ نفره در عمق ۷۵۱ متری به حوضچه ای گلی به طول ۵۰ متر برخوردند که ادامه پیشروی را برایشان غیرممکن می کرد، با اینکه امید زیادی به گسترش این غار می رفت اما از نظر آن ها غار به نقطه پایان خود رسید بود. سه سال بعد، تیمی لهستانی هم از غار دیدن کردند و مهر تاییدی زدند بر اینکه اینجا واقعا پایان این غار است. بعدها با رفتن غواصی به داخل این آبگیر مشخص شد که عمق این حوضچه سه متر است و راه به جایی ندارد.

این غار که زمانی از بزرگ ترین غار عمودی دنیا بود و به اورست غارهای دنیا شناخته می شد امروز با کشف غارهای عمیق دیگر به رتبه ۲۲۰ عمیق ترین غارهای دنیا رسیده است.

مسیرهای این غار بسیار صعب العبورهستند، به غیر از سردی هوای داخل غار و راه های سختش، دیواره خشن و متخلخل، لباس غارنوردان را پاره می کند و این باعث می شود که آب سرد به بدن آن ها برسد و سختی های پیمایش غار بیشتر از گذشته شود. دشواری گذر از میان مسیرهای این غار باعث شده که تا به حال ۵ غارنود جان خود را در داخل این غار از دست بدهند، اگر روزی پا به داخل این غار گذاشتید در طول مسیر این غار تابلوهایی را می بینید که مکان سقوط این غارنوردان را مشخص کرده است.

با بامگردی زیبایی هارا بشناسید.

برای دیدن مکان های دیدنی ایران و جهان مارا دنبال کنید.

معرفی پل آب بر.

معرفی جاذبه های شهرستان سر بیشه.

برچسب ها :

مهدی اسمعیل پور

پست های مرتبط

آرامگاه عطار نیشابور خراسان رضوی

آرامگاه عطار نیشابور خراسان رضوی آرامگاه عطار نیشابوری بنایی است تاریخی که…

قلعه رودخان فومن گیلان

قلعه رودخان فومن گیلان دژ رودخان (قلعه حسامی) ، نام قلعه ای…

گنبد عالی ابرکوه

گنبد عالی ابرکوه گنبد عالی ابرکوه یا گنبد علی بنایی است مربوط به سدهٔ ۵…

دیدگاهتان را بنویسید